Melanotan & Barbiedrogen

Melanotan: Få en jämn & gyllene hudton med barbiedrogen

Upptäck fördelarna med Melanotan och slipp krånglet med traditionell brun utan sol

Med Melanotan eller Barbiedrogen som den också kallas, är det enkelt att uppnå den perfekta solbrännan.  

Melanotan – snygg solbränna på 14 dagar

Har du drömt om en jämn och gyllene solbränna? Då är Melanotan  produkten du letat efter! Melanotan är hemligheten bakom många influencers och fitness profilers jämna och intensiva hudton. 

Till skillnad från brun utan sol som man applicerar på huden verkar Melanotan inifrån. Genom att öka produktionen av kroppens naturliga “bli brun hormon”. 

Melanin som detta hormon egentligen heter är kroppens eget skydd mot solen- och det som ser till att du blir brun istället för röd när du utsätts för UV-exponering.

Det var just tack vare denna egenskap som Melanotan utvecklades. Som ett skydd mot hudcancer för ljushyade personer.

Hur använder man Barbiedrogen?

Du kan antingen använda melanotan som en injektion i underhudsfettet eller i form av nässpray.

Vill du läsa mer om hur man använder Melanotan kan du läsa det här.

Det kanske låter läskigt att injicera Melanotan, men det är samma trygga metod som diabetiker använder dagligen. Vill du trots detta undvika sprutor kan du prova vår smidiga nässpray. 

Vår nässpray kommer i 3 olika styrkor beroende på vilket resultat du vill uppnå och är det smidigaste sättet att använda Melanotan på 

 • Light – för en lätt solkysst hudton
 • Medium – för en gyllene hudton
 • Dark – för en mörk och intensiv hudton
 

Vi rekommenderar att du antingen börjar med vår starkare Nässpray (dark 30mg) eller med vårt Melanotan kit. För att bygga upp ett långvarigt resultat  Light och Medium är perfekta produkter för att sedan underhålla ditt resultat.

Även om Melanotan skyddar dig mot solens farliga  UV-strålar rekommenderar vi att du använder solskyddsfaktor för ett heltäckande skydd.

Varför kallas Melanotan för Barbiedrogen?

Trots att Melanotan har kommit att bli något utav ett hushållsbegrepp så var det inte förrän början av 2000-talet som de traditionella medierna fick upp ögonen för Melanotan. Såväl Aftonbladet som Expressen började skriva om en mystisk innedrog som såg till att man blev brun och även främjade sexdriften. I samband med detta så började även begreppet ”barbiedrogen” att börja figurera. I medierna kännetecknades det hela av att man kunde använda Melatonon Nässpray, eller injektionslösningar eller för att på naturlig väg bli brunare. 

Hur framställs Melanotan?

Melanotan är helsyntetiskt och tillverkas uteslutande i laboratorier. Kina är en av världens största tillverkare av Melanotan, och en stor del av produkterna på marknaden kommer därifrån. I många fall är det svårt att säkerställa var produkten kommer ifrån, och under vilka omständigheter den har tillverkats. 

Allt vårt Melanotan tillverkas i Poland under under strikta och kontrollerade former som uppfyller alla EU-krav.

Melanotanets historia och bakgrund

Under 1980-talet började forska kring möjligheten att göra människohuden mörkare utan att utsätta den för UV-strålning så upptäcktes Melanotan I och Melanotan II. De visade sig vara två av de mest effektiva ämnena som lät huden bli brunare på egen hand.

Är Melanotan lagligt?

Redan sedan upptäckten under 1980-talet så har Melanotan varit något såväl okänt som kontroversiellt. Trots att ämnet funnits tillgängligt så pass länge så har inget läkemedelsföretag valt att lansera det på marknaden, och exakt hur Melanotan I och Melanotan II verkar i kroppen är fortfarande i stor utsträckning ett mysterium. Regleringen kring Melanotan skiljer sig åt mellan olika länder, men sedan senare halvan av 2000-talet är Melanotan olagligt att sälja, framställa och importera i de flesta länder. Däremot är det inte olagligt att använda. 

Trots att Melanotan är olagligt att sälja finns det flertalet hemsidor som säljer Melanotan. Tyvärr erbjuder dessa ofta billigt Melanotan tillverkat i Kina eller i hemma-laboratorium.

Vi har själva skrivit artiklar om Melanotanbutiken, Barbietan och Melanotangrossiten som tycks lura sina kunder. 

Då marknaden är oreglerat är det extra viktigt att du hittar en pålitlig leverantör som erbjuder produkter med hög kvalitet och god kundservice.

Vi erbjuder Melanotan 2 kit och Nässpray med spårbar leverans. Alltså kommer du aldrig höra ”postnord måste ha slarvat bort det” eller behöva vänta på ett paket som aldrig kommer. Du kan läsa mer i våra villkor.

Värt att nämna är att Läkemedelsverket arbetar aktivt för att stänga hemsidor som säljer Melanotan, det är även därför viktigt att din leverantör är diskret och inte sparar några uppgifter om dig som kund.

Melanotan är helt lagligt att köpa och använda. Däremot 

Det finns i överlag väldigt få studier på Melanotan, och antalet långtidsstudier är nästan obefintliga. Därför vet man helt enkelt inte hur kroppen påverkas av Melanotan. Däremot har det framkommit att personer som har använt Melanotan har utvecklat leverfläckar i sådan utsträckning att de varit att anses som potentiell cancer.  På senare tid har det blivit allt mer vanligt att myndigheter och organisationer varnar folk för att använda Melanotan 1 och 2 då man helt enkelt inte vet hur omfattande skadorna kan tänkas vara. När det kommer till den officiella ståndpunkten så är den att användandet av Melanotan medför omfattande risker. Läkemedelsverket avråder personer från att använda Melanotan då de anser att dessa personer riskerar att allvarligt skada sin hälsa. Ett antal fallstudier vittnar om att felaktigt eller allt för omfattande användning av Melanotan kan leda till irreparabel skada på huden.

Sverige har ett flertal myndigheter som på heltid håller koll på utvecklingen och införseln av ämnen som endera är oreglerade, registrerade som farliga ämnen eller upptagna som läkemedel. Däribland Läkemedelsverket, Folkhälsomyndigheten och Tullverket. Av dessa myndigheter är det nog Läkemedelsverket som har gjort flest uttalanden och haft mest koll på utvecklingen kring Melanotan. På det stora hela är den officiella svenska ståndpunkten att Melanotan har fler risker än fördelar, och att det helt enkelt inte bör användas.

I mitten av 2010 så publicerade Läkemedelsverket sin första varning för Melanotan II. De beskrev det som ett hormonpreparat som används för solbränna, viktminskning och ökad sexlust. Anledningen till varningen var att Melanotan inte är godkänt som läkemedel inom Europeiska Unionen (EU), och att det saknades forskning för att kunna avgöra huruvida användare utsatte sig för risker. Läkemedelsverket klassificerade Melanotan som läkemedel, då det traditionellt sett levereras som injektionsvätska. Sedan dess har Läkemedelsverket regelbundet publicerat information om Melanotan och i stor utsträckning haft en negativ inställning. Under 2011 publicerade de en varning om att användandet av Melanotan medförde risker för feldosering och att man vid injektion i en icke-klinisk miljö kan riskera blodförgiftning till följd av bakterieinfektioner. Detta är att se som en väldigt stark avrådan från Läkemedelsverket.

Trots att svenska myndigheter var tidiga med att varna för Melanotan så fortsatte användandet att öka och det dröjde inte länge innan det dök upp rapporter om enskilda personer som drabbats av oväntade problem. Såväl i Sverige som på internationell nivå finns det en del fallstudier där personer som har använt Melanotan har utvecklat svarta leverfläckar som ansetts vara förstadiet till cancer. Utöver detta visade det sig att det var ganska vanligt med illamående och allmänt obehagliga bieffekter. 

Ofta när folk skriver om Melanotan så åsyftas Melanotan II. Det tydligaste exemplet på detta finner man i Läkemedelsverkets ämnesguide. I deras ämnesförteckning så används begreppet Melanotan specifikt för Melanotan II. Enligt Läkemedelsverket är Melanotan i de flesta fall att anses som ett läkemedel, som då inte får säljas. Anledningen är att det levereras som injektionsvätska, vilket enligt svensk lag automatiskt gör det till ett läkemedel. 

Detta innebär att Barbiedrogen i form av nässpray och liknande produkter förmodligen inte klassificeras som läkemedel. Därmed inte sagt att de produkterna har en riskbild som skiljer sig från injektionsvätskan. Läser man mellan raderna så är det ganska tydligt att Läkemedelsverket avråder från användning av all sorts Melanotan.

Vad är Melanotan?

Trots att Melanotan används som ett enhetlig begrepp så omfattar det två skilda ämnen som kallas för Melanotan I (Afamelanotid) och Melanotan II. Även om de påminner om varandra så är de på många sätt unika, och påverkar människokroppen på olika sätt. Båda ämnen har fått mest uppmärksamhet för att de främjar den kroppsegna produktionen av melanin, vilket i sin tur leder till mörkare hudfärg. Därför blev Melatonin populärt som en sorts modern brun utan sol, och fick det tvivelaktiga smeknamnet barbiedrogen. Men i skriverierna om Melanotan så har det finstilta i stor utsträckning fallit bort och egenheterna mellan de olika ämnena har sällan poängterats tillräckligt.

Melanotan 1, även känt som afamelanotid, Scenesse och CUV1647, är ett ämne som ökar hudens nivåer av melanin och skyddar den mot skadliga UV-strålar. Det administreras endera genom injektioner under huden, eller med hjälp av implantat som successivt frigör ämnet över en längre tid. Vad som är talande för just Melanotan I är att det helt enkelt ger brunare hud och skyddar huden mot skadliga UV-strålar.

Mellan dessa två ämnen så är Melanotan 2 förmodligen det mest mångfacetterade. När det kommer till att göra huden brun så har det liknande egenskaper som Melanotan 1, men unikt för detta ämne är att det motverkar sexuell dysfunktionen hos båda könen. Såväl män som kvinnor får ökad sexualdrift av Melanotan II. Men efter många år av omfattande forskning så slutade läkemedelsbolagen engagera sig i ämnet. Mycket har att göra med de omfattande sidoeffekterna, såsom ojämn hudpigmentering och risken att det bidrar till att man utvecklar mörka leverfläckar.

Vill du läsa mer om Melanotan kan du göra det här.

Garanterad leverans

Vi garanterar alltid säker leverans när du beställer Melanotan eller Barbiedrogen från oss. Har din order inte kommit inom 14 arbetsdagar skickar vi ut en ny försändelse eller betalar tillbaka 50% av ordervärdet. Glöm ”Postnord måste ha slarvat bort det”. Sånt existerar inte när du handlar från oss.

Återbetalning vid utebliven leverans sker endast i form av bitcoin. Det är upp till dig som kund att skapa en bitcoin plånbok och att växla ut pengarna därifrån.

Trygg betalning via Safello

Oavsett vad andra shoppar skriver är det olagligt att sälja Melanotan. Även om det inte är olagligt att handla eller att använda Melanotan begår säljarna ett brott. Tids nog kommer deras swish-konton spärras med utredning som följd. Detta innebär att myndigheter kommer kontakta alla som swishat till det kontot med en massa oönskade frågor.

Vi erbjuder därför ett tryggt och anonymt sätt att betala med Safello som mellanhand. Att köpa bitcoin kan verka krångligt, men hela processen tar endast några minuter

Melanotan 2 Kit


 • Perfekt gyllenbrun hudton oavsett hudtyp
 • Långvarigt resultat som håller i månader
 • Minimerar risken för solskador och hudcancer
 • Dämpar aptiten och underlättar viktnedgång
 • Slipp illaluktande krämer och fläckigt resultat

 

Ett komplett kit med färdig blandat Melanotan 2, Kommer med 5 st insulinsprutor och räcker till 10 dagars användning. Vi rekommenderar därför att du börjar med 3 kit


Från: 400 kr

Melanotan Nässpray


 • Perfekt gyllenbrun hudton oavsett hudtyp
 • Långvarigt resultat som håller i månader
 • Minimerar risken för solskador och hudcancer
 • Dämpar aptiten och underlättar viktnedgång
 • Slipp illaluktande krämer och fläckigt resultat

 

Vår unika Melanotan Nässpray kommer färdigblandad och levereras i en bärnstensflaska av äkta glas, Räcker till 20 dagars användning. Vi rekommenderar därför att du börjar med 2 stycken


Från: 400 kr

PT 141 Bremelanotide


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Från: 500 kr

10st Insulinsprutor


10st insulinsprutor för användning av Melanotan 2


150 kr

Nöjda Melanotan kunder

Sjukt bra, efter typ en solning så såg jag otroliga resultat!
Birro
Bäst mellot jag provat blev brun efter en enda solning??!
Emil
Bra pris, hyfsad leverans fick det efter 3 dagar, bortsett från helgen då dvs 🙂 Äntligen grym färg! Tjing tjing!
Wifey

Vanliga frågor

Måste jag sola för att bli brun?

Tyvärr funkar inte Melanotan utan UV-exponering, men det krävs betydligt mycket mindre än om du inte skulle använda det. Både solarium och traditionell solning utomhus funkar för att få en jämn och gyllene solbränna på nolltid!

När ska jag ta mitt Melanotan?

Efter att du har tagit ditt Melanotan finns det kvar i kroppen i 36 timmar. Du kan alltså ta det när som helst under dagen, men har du problem med biverkningar. Rekommenderar vi att du tar det innan läggdags för att sova bort så mycket som möjligt av dem.

Gör det ont att använda sprutor?

Själva nålsticket känns knappt och att injicera Melanotan fungerar på exakt samma sätt som när en diabetiker tar insulin.

Våra sprutor är:

 • 12,7 mm långa
 • 0,33 mm i diamter 

Alltså pyttesmå! 

Vad gör mello med kroppen? Funkar det för alla?

Ja! Melanotan funkar för alla hudtyper, även om du är väldigt blek, har fräknar eller rött hår!

Det kan däremot ta lite längre tid för dessa hudtyper innan dem uppnår synligt resultat.

Melanotan före efter bilder, har ni några?

På våra produktsidor hittar ni resultatbilder från nöjda kunder mello-kunder.

Mejla gärna in dina egna före- och efter bild där du visar upp vår produkt eller håller upp en lapp med texten ”Lustoteket”. Vi belönar alla kunder som tar sig tiden att mejla in en bild, med en rabattkod värd 30% på din nästa order.

Självklart ser vi till att ni förblir anonyma om så önskas. Mejl: Lustoteket@protonmail.com

Hjälper Melanotan mig att gå ner i vikt?

Melanotan är aptit dämpande vilken i sin tur leder till att du äter mindre och har betydligt lättare för att gå ner i vikt.

Är Mello en drog?

Vårt Melanotan har en renhet på nästan 99% och är tillverkat i Poland under strikta och kontrollerade former som uppfyller alla EU-krav.

Var försiktig när du beställer på nätet, då många hemsidor säljer Melanotan tillverkat i Kina eller hemma-laboratorium! 

Hur rent är ert Melanotan?

Vårt Melanotan har en renhet på nästan 99% och är tillverkat i Poland under strikta och kontrollerade former som uppfyller alla EU-krav.

Var försiktig när du beställer på nätet, då många hemsidor säljer Melanotan tillverkat i Kina eller hemma-laboratorium! 

Är det farligt att ta Melanotan?

Medias åsikt om Melanotan har gått i vågor genom tiden. Från hyllat mirakelmedel till hälsofarligt. Det finns inga studier som tyder på att Melanotan leder till hudcancer eller har några långsiktiga hälsoeffekter.

Faktum är att Melanotan först utvecklades i syfte som ett skydd mot hudcancer i Australien

Det som däremot är konstaterat är att överdriven UV-exponering leder till solskador och i visa fall hudcancer.

Melanotan uppnår en mörk och intensiv solbränna med minimal UV-exponering och ger ett resultat som håller 3x längre än en vanlig solbränna.

Det finns därför forskare som påstår att det är säkrare att sola med Melanotan jämfört med om du skulle sola utan Barbiedrogen.