Sköna shoppingturen

Sköna shoppingturen

Sexnoveller - Lustoteket.com

Första gången jag träffade Max var på en hemmafest. Vi var som vanligt hemma hos Isabelle och strax efter midnatt började jag känna mig trött och uttråkad. Det var alltid samma folk på dessa fes- ter, och jag hade tröttnat på att diskutera hur man gjorde den bästa vegetariska färssåsen med Lukas och vilken av Samir och Viktors låtar som egentligen var sämst, med Clara. Jag kom fram till att det nog inte skulle bli så mycket roligare än så här och dessutom var min vinflaska slut sedan länge.

Jag reste mig upp för att påbörja den så kallade ”avskedsturnén”, det vill säga gå varvet runt och krama alla hejdå, när Isabelle plötsligt kom in i vardagsrummet med två killar i släptåg.

– Det här är mina kusiner, Laban och Max, skrek Isabelle för att överrösta musiken till den lilla ska- ran nyfikna personer. Jag vet såklart inte om alla andra blev så värst nyfikna, men jag blev det i alla fall. Jag visste inte heller vem som var vem just då, men killen till vänster, fångade verkligen mitt intresse. Han var lång, mörk, och hade extremt kyssvänliga läppar. Han stod där och såg så av- slappnad och självsäker ut, och inte alls så osäker och nervös som jag hade varit om det varit jag som just klivit in i ett rum med främlingar. Han såg ut att vara ungefär i min ålder, runt 25-26 nån- ting, och han var klädd i tighta jeans och en skrynklig skjorta. Han var helt klart intressant, och jag bestämde mig för att dröja kvar en liten stund för att se hur det här utvecklade sig. För att se OM det skulle utveckla sig.

En knapp kvart senare satt jag i köket, mitt i ett trevande samtal med Max, som killen till vänster visade sig att vara. Han kom från Göteborg och var på besök hos sin faster och man tillsammans med sin familj här i Uddevalla i helgen.

– De firar 30-årig bröllopsdag och hela släkten var bjudna på firandet. Mina föräldrar tyckte absolut både jag och brorsan skulle följa med, suckade Max leende och fortsatte: Men hon var alltid min favoritfaster när jag var liten, så det var klart jag skulle vara med att fira. Fast jag blev ändå glad när Isabelle messade och bjöd på fest istället.

– Varför var inte Isabelle med på firandet då? Undrade jag.

– För att hon är vår kusin på mammas sida, sa han. Isabelle och min faster är inte släkt med varand- ra, förklarade han. Sedan fortsatte vårt samtal om ditten och datten. Max berättade om sina resor i Sydamerika, om hur han älskade att surfa och dyka och jag kände mig underlägsen. Max var världsvan och hade gjort saker jag aldrig ens tänkt tanken på att göra. Jag vågade knappt tänka på vilka andra erfarenheter han kunde tänkas besitta. Jag kände mig som världens tråkigaste person, som knappt aldrig lämnat Uddevalla och jobbat i samma matvarubutik i flera år. Men Max verkade ändå intresserad. Han frågade minst lika mycket om mig som han berättade om sig själv och nästa gång jag tittade på klockan såg jag att den var närmare tre på morgonen. Jag skulle upp och jobba i ganska tidigt imorgon, och sista bussen skulle strax gå, så plötsligt fick jag bråttom.

– Jag följer dig till bussen, sa han och vi gick ut i den friska vårnatten.

När vi lämnat musiken och alla röster bakom oss blev det så tyst att vi kunde höra varandras ande- tag i natten. Väl framme vid busskuren blev vi stående. Det var tio långa minuter tills bussen skulle komma och inte en enda människa syntes till. Jag var så tacksam över att Max valde att följa mig.

– Sanna, sa han och vände sig mot mig.

– Ja?

– Jag måste få kyssa dig.

Jag blev överraskad men svarade inte utan mötte istället hans läppar som var trevande i ungefär en halv sekund innan de istället utbyttes till hungriga rovdjur vars enda önskan verkade vara att få äta upp mig. Jag blev först överrumplad men bestämde mig för att besvara honom med samma metod. Så fort våra tungor möttes började det pirra mellan mina ben. Det hade varit så länge sedan jag känt denna sorts närhet. Jag tryckte mig mot honom och han tog min hand och lade den på sitt skrev. Han hade visst också känt pirret.

Jag började gnida hans stånd och han stönade tyst. Sedan tog han mitt ansikte i båda sina händer, kysste mig passionerat och viskade ”Du gör mig så jävla kåt.” Sedan strök han med handen hela vägen från mitt huvud ner till mitt skrev som tycktes börja pulsera av beröringen. Han strök med ena handen utanpå mina byxor medan han försökte knäppa upp dem med den andra. Jag fick lite panik och började se mig om.

– Ingen kan se oss, mumlade han medan hans fingrar hittade vad de sökte. Han fuktade först sina fingrar med min egen saft och började sedan massera min klitta med ömma men snabba rörelser.

Jag var tvungen att släppa honom och luta mig mot busskurens ena vägg för att inte missa en enda sekund av njutning. Han visste precis vad han gjorde och framför mig såg jag honom göra samma sak med ändlösa kvinnor under sina resor. Tanken på att han självsäkert manövrerade min allra känsligaste kroppsdel gjorde mig om möjligt ännu kåtare. Max var ingenting jämfört med de fumli- ga killarna jag träffat förut. Han visste precis vad han gjorde och medan mina byxor kasade ner än mer fick han mer utrymme för sina aktiviter. Han hukade sig ner och tog till min förtret bort de skö- na fingrarna som strök min klitta.

Men som kompensation placerade han istället sin sträva tunga precis där fingrarna hade varit och jag tyckte nästan att det svartnade för mig.

Jag bara stod där och tog emot med slutna ögon och med oron för att någon skulle se oss som totalt bortblåst. Det enda jag brydde mig om var att Max skulle fortsätta sitt slickande. Med snabba, be- stämda rörelser förde han sin tunga runt, runt, min svullna klitta. Han förde den numera frigjorda handen till mitt förväntansfulla hål och började retsamt pulla mig med enbart små, korta, rörelser. Mitt sköte skrek efter mer och jag började otåligt stampa där jag stod.

– Vill du ha mer, frågade han mellan slicken och såg upp på mig.

– Ja, ja, ja! Stönade jag med en ofrivilligt gnällig ton och vågade inte öppna ögonen i rädsla över att magin skulle försvinna.

– Då ska du få det, sa han och reste sig upp.
Jag hann precis öppna ögonen och få se honom knäppa upp sina jeans, plocka fram det bultande könet, när bussens strålkastare nådde oss. snabbt knäppte han byxorna igen och jag stod förvirrat kvar.

– Det är nog bäst du drar upp byxorna också, sa han leende och fortsatte: Om du inte vill åka på bö- ter för förargelseväckande beteende. Besvikelsen visste inga gränser. Med en otillfredsställelse som saknade motstycke klev jag på bussen med löfte om att vi ”måste fortsätta någon annan gång” sam- tidigt som jag fick hans nummer.

Så fort jag kom hem drog jag av mig kläderna och slängde mig på sängen med min vibrator. Jag hann bara lägga den vibrerande leksaken på min ännu hungriga klitta och nypa mig själv hårt i bröstvårtan ett par gånger, innan jag kom med ett skrik. Jag kunde riktigt höra fittan pulserade när jag lade huvudet mot kudden för att sova.

Dagar och veckor passerade med sporadiska sms mellan Max och mig. En helt vanlig fredag skulle jag ut på stan för att se om jag inte kunde hitta något nytt att bära på kvällens företagsfest. Jag hade sprungit i säkert fem, sex butiker innan jag tillslut fastnade för en svart, snäv, kjol i läderimitation. Jag skulle precis vända mig om och gå till provhytten när någon bakom sa:

– Den där kommer säkert vara skitsnygg på dig. Jag snodde om och stod öga mot öga med Max. Jag flämtade till och min kropp reagerade instinktivt med att dra ihop sig som om den förberedde sig på en orgasm.

– Max! Utbrast jag. Vad gör du här?

– Jag var ledig idag, så jag tänkte att jag åker till Uddevalla och kollar läget. Man vet aldrig vem man träffar på, sa han och blinkade med ena ögat mot mig samtidigt som han log.
Där var de igen, de där saftiga läpparna jag hade fått smaka på några veckor tidigare.

– Jag tänkte precis gå in och prova den här, sa jag och höll upp kjolen.
– Vill du ha hjälp? Frågade han? Med att knäppa, eller bestämma dig om du vill ha den, eller så? – Jaa, stammade jag, gärna. Och genast började mitt hjärta slå extra snabbt.

Jag gick med tunnelseende fram till provhytten och Max följde med in. Vi stod där i några sekunder.
– Ska du inte prova den? Frågade han.

Jag drog generat av mig mina shorts och tog på mig kjolen istället. Den var jättesnygg. Max log uppskattande.

– Det är ju lättare med kjol än med byxor i alla fall, sa han och tog ett steg närmare mig. Han lutade sig fram och gav mig en snabb kyss och plötsligt gick allt så fort.

Hans händer letade sig in under min tröja. Jag andades tungt men tyst. Ingen fick höra oss. Bara ett tunt draperi avskilde oss från den vanliga världen som pågick där utanför. Hans fingrar hittade mina bröstvårtor och han kramade dem hårt. Samtidigt kysste han min hals och jag kved tyst.

– Jag vill ta dig bakifrån, visade han i mitt öra och jag nickade och vände mig lydigt om. Han tryck- te upp mig mot väggen med all sin kraft och lyfte samtidigt upp min kjol. Prislappen kändes kall mot min rygg. Han drog sina fingrar från min svank ner mot mina skinkor. Han tog tag i överdelen av mina stringtrosor, drog ut dem en bit och lät dem sedan lätt snärta tillbaka mot min hud. Sedan

letade hans fingrar sig ner genom skåran bakifrån och fram. När de nådde min fitta strök han först mjukt över tyget, innan han letade sig in under tyget istället och drog det åt sidan. Med mitt bröst fortfarande upptryckt mot väggen, hans flåsande andetag i mitt öra så förde han två av sina fingrar olidligt långsamt in i min fitta. Jag kunde inte låta bli att stöna och han hyschade mig samtidigt som vi hörde någon kliva in i provhytten bredvid.

– Fan, du är så jävla våt, viskade han väsande i mitt öra och lät sina fingrar pulla mig. Jag kunde höra hur det smaskande ljudet och vetskapen om att personen i provhytten bredvid kanske också hörde det, men inte visste vad det var, gjorde mig vild av kåthet. Han log retsamt och började mas- sera klittan med den andra handen samtidigt som hans pullande blev allt snabbare. Jag fick bita i min tröjärm för att inte börja stöna högt. När personen bredvid började stöka runt med något passa- de han på att knäppa upp sina jeans och i nästa sekund kände jag det hårda ståndet mot min rygg. Han daskade kuken lätt mot mina skinkor och lät den glida upp och ner i skåran ett tag.

Jag tryckte min bak mot hans stånd, tyst kvidande. Han måste ge mig den nu, innan jag exploderar av kåthet. Men han fortsatte att retas genom att istället börja gnida kuken mot min nu drypande våta fitta. Den var så len men samtidigt stenhård. Jag tryckte mig ännu mer mot honom och stod snart i 90 grader med händerna mot väggen och hela mitt hungriga underliv tryckt mot honom. Utan för- varning tryckte han in kuken i mig, hårt och bestämt och jag gav upp ett tjut av både överraskning och njutning. Personen som stökade runt bredvid stannade plötsligt upp som om hen lyssnade efter vad det var som lät. Vi stannade också upp, men bara för en sekund, innan han började knulla mig med långsamma, ljudlösa, rörelser. Trots den långsamma takten såg han till att komma så långt in i mig som han kunde i varje stöt. Det dröjde inte många sekunder innan jag kände att det var på väg, den där stickande känslan i både händer och fötter.

– Jag kommer, viskade jag, jag kommer, jag kommer! Jag… Sedan kom jag med en enorm kraft. Jag fick bita ännu hårdare i min tröjärm för att inte skrika rakt ut och i samband med att min fitta krampade runt hans kuk så kom han också med ett lågt, väsande i mitt öra. Vi blev stående så ett tag. Vi bara andades tungt innan han tillslut drog sig ut. Hans sats ramlade ur mig och landade på golvet med ett litet plask. Vi log åt synen. Sedan märkte jag att kjolen jag provat hade blivit våt på sina ställen.

– Jag antar att jag måste köpa den nu, sa jag lågt och fortsatte le.

– Det tycker jag, sa han, du är sjukt sexig med den på, och allra mest med den uppdragen så där, sa han med hungriga ögon.

En ny omgång var i antågande.