Vi spelade fram till midnatt

Vi spelade fram till midnatt

Sexnoveller - Lustoteket.com

Linus tittade förstrött ut över det mörka landskapet som passerade i fönstret. Typiskt svenskt, tämligen icke-spännande landskap; två solida träväggar av barrskog. Då och då en glänta med nån gård som passerade. Blev det riktigt spännande så passerade en kulle eller kanske rentav så kunde älven skymtas. Ibland när skuggan föll på fönstret så kunde han skymta sitt egna pojkaktiga ansikte. I den något diffusa ’spegelbilden’ som en mörk ruta gav så blev han ibland förvånad och trodde att det var nån annan ung tonårskille bredvid honom som sökte hans blick, varvid han blev ganska nöjd med sig själv då han precis hann tänka ”söt kille”, innan han kom på sig själv.
Linus var riktigt sömnig nu till det rogivande gungandet och hamnade i en ytlig dvala, så han missade timmar av återstående spännande svenska landskap

* Ding! *

”Ja mina damer och herrar, så närmar vi oss alltså Stockholms central. Alltså tio minuter till Stockholms central, vänligen kontrollera att ni inte glömmer några tillhörigheter när ni stiger av tåget”

Linus vaknade med ett ryck till tågkonduktörens annonsering i högtalaren. Stockholm är ju som alltid hans stopp, då han kommer hem till mamma sin igen efter en helg hos pappan i Östersund. Han kände ett lätt tryck i blåsan, så bäst att passa på att göra toan nu, tänkte han, då morsan hans bodde ganska långt ut ifrån stan.
Linus lunkade sömndrucket genom gången till närmsta toa, rynkade lite på näsan då han såg ett berg av papper vid handfatet och att någon inte hade spolat efter sig. Nåväl, han måste ju få det överstökat. Linus granskar sig i spegeln. Han gillar vad han ser.
Han är 16 bast, men ser påtagligt yngre ut då han inte förändrats alls senaste åren, medan många av de andra killarna i hans skolklass verkar förändras och se äldre och mognare ut från en vecka till en annan. Själv har Linus fortfarande ett mjukt och ganska barnsligt ansikte, och bara nån enstaka finne här och där, vilket han är väldigt glad över.
Han kan knappast kallas sig lång, bara lite över 170 cm, men han ser lite längre ut än han är tack vare den smala, finlemmade kroppsformen på knappt 50 kg. Han försökte pissa utan att behöva titta då förklaringen till det ospolade tillståndet verkade bero på trasig spolningsfunktion. Nå, han uträttade vad han behövde och hamnade sedermera åter framför spegeln medan han sköljde av sina händer.
Han tvättar sig lite i ansiktet också, det har varit ganska varmt i kupén, så han kände sig lite allmänt ofräsch efter över 5 timmar på tåget. Hans släta hy och de vackra klarblå ögonen såg genast lite piggare och fräschare ut efter en omgång kallt vatten. Han drog fram sin kam och försökte få lite ordning på sina blonda lockar också. Han har ett väldigt fint självfall med lätta lockar i, vilket gjorde att frisyren nästan per automatik hamnade precis rätt bara han kammade lite studs i lockarna. Han märker att tåget verkar ha stannat upp helt nu, så han får bråttom att komma tillbaka till sitt säte och få med sin resväska.

Linus studsar av fjärrtåget och hamnar mitt i den sena eftermiddagsrusningen i Stockholms kollektivtrafik. Det är inte mer än ett halvår sedan hans morsa Britta separerade med farsan hans, så Linus har ännu ganska svårt att orientera sig i morsans nya yrkesstad, Stockholm. De kommer ju båda från betydligt mer sömniga Östersund, där farsan fortfarande bor kvar. Så omställningen till ett nytt liv har inte gått helt klockrent för vare sig Linus eller hans morsa.

Efter en dryg timmes härjande med inställda tunnelbanetåg och annat smått och gott, så kommer Linus så äntligen fram till Gubbängen. Han traskar stillsamt de dryga 10 minuterna från tunnelbanan till lägenheten. Linus morsa Britta står med vattenkannan i hösta hugg och ombesörjer några blommor i hallfönstret då Linus låser upp ytterdörren och traskar in.

– Hej älskling, haft en bra helg? Gick resan bra?

– Hej mamma, jo gick bara fint. Lite segt hos farsan. Han var mest på jobbet, så var tvungen hänga med Johanna och Lisen…

– Haha, jaha. Men var det inte roligt då, hon som är så snäll och rar?

Linus muttrar lite medan han tar av sig skor och jacka.
Johanna är Linus farsas nya fästmö, en riktigt bitsk liten dam som inte gillar Linus eller hans mamma. Lisen är hennes dotter, hon är förvisso inte bitsk men extremt jobbig med alla möjliga bokstavskombinationer, varför Linus tycker det är ganska skönt att komma hem till den lugna lägenheten i Gubbängen där bara han och morsan plus deras katt Ärten bor. Britta var i hemlighet ganska glad att Linus inte trivdes hos sin pappas nya sällskap, det gjorde att han ofta skippade helger där uppe och stannade hemma i Stockholm istället. Det blev så ensamt i lägenheten annars.

– Förresten, morsan. Erik ringde när jag var på tåget, tänkte dra över till honom sen, vi tänkte jobba lite på vårt grupparbete och så.

– Jaså? Men det är ju redan lite sent, är det inte bättre ni tar det tidigare på dagen imorgon så du inte hamnar ute så sent?

– Njä, men jag tänkte jag kan sova över. Ska ju inte åka hem nått till farsan nästa helg, så du behöver inte oroa dig att vi inte kommer ses något…haha.

Linus och Britta plus Ärten åt en stillsam middag tillsammans med de obligatoriska stela diskussionerna om Linus hade nån kärlek på gång i nya skolan än, någon flickvän eller kanske pojkvän?

– Näää, morsan! Ingen än.

– Jaja, förlåt då för att man undrar hur det går för ens son…

Linus hade kommit ut som bisexuell när han var 15, så morsan hans var alltid noga med att fråga om både flick- och pojkvän. Själv kände sig Linus mer och mer att han gick åt det homosexuella hållet. Han kunde fortfarande tycka att tjejer var snygga och så, men det var oftast killar och kukar som upptog hans tonårskåta hjärna.
I samband med flytten till Stockholm så nyttjade Linus den nyfunna anonymiteten i huvudstaden till att äntligen få utlopp för sina fantasier. Han registrerade ett konto på Grindr (med fejkad ålder på 18 trots att han vid tillfället alltså bara var 16), och hade sina första sugträffar. Hittills hade han bara träffat två olika killar i 20-årsåldern, som han gått hem till och sugit av. Den ena av dem hade velat knulla också, men Linus vågade inte det där och då, så han är ännu oskuld i rumpan. Han har dock gjort en diskret beställning av en mindre dildo som han gömt i den stora backen med gamla serietidningar på rummet sitt, där han visste (eller i alla fall hoppades) att morsan aldrig rotade. Så han hade börjat utforska sexuell njutning analt också lite då och då, när han onanerade på kvällarna. I alla fall då morsan var på jobbet.

Britt städade av bordet och ställde sig vid diskhon med tallrikarna.

– Förresten så undrade Johan och Samuel om du inte kunde gå över till dem en stund ikväll, det var nått om innebandyschemat. Du hinner väl innan du ska hem till Erik, älskling?

– Jaja, ska bara packa lite kläder, drar över till dem innan jag drar hem till Erik.

Johan och Samuel är Linus och Brittas ”go to-grannar”. De är ett homosexuellt par i 40-årsåldern. Johan en svensk kille med typiskt utseende för en svensk karriärsman i den åldern. Han är lång, Linus har uppskattat honom till ca. 186 cm och slankt tränad. Ingen antydan öht. till gubbmage eller så, snarare förmodligen i bättre skick än lejonparten män i 30-årsåldern. Mycket prydligt blond frisyr i en välklippt sidbena. Han är 42 år, men trots åldersskillnaden på över 25 år gentemot Linus, så känns han för Linus som en riktigt god vän. Han brukar ofta gå över till grannarna för att lira playstation med Johan, då grannkillarna har en stor hemmabioduk som Linus tycker är så häftig att spela och se film på.
Samuel är den äldre killen i paret.
Han är 49 och mer ”mogen” än sin pojkvän Johan. Han är inte så intresserad av att spela tv-spel eller bandy med Linus, likt Johan som är engagerad i lokala idrottsföreningen för ungdomar mm, utan istället så är han intresserad av yoga och konst. Ibland när Linus är på besök hos grannarna för att köra tv-spel med Johan, så brukar i alla fall Samuel också försöka ”vara med” lite och övertala tv-spelarna om att ta en paus för att varva ner och köra lite yoga tillsammans.
Samuel är lite ”spirituell”, som Johan brukar beskriva det. Medan Johan är ganska ”hipp” och ungdomlig, pysslar mycket med ungdomsidrott osv. så är Samuel lite mer mystiskt lugn och föredrar sin yoga och att måla snarare än att dra runt med en massa skräniga tonåringar i idrottshallen.
Linus gillar dock att umgås med Samuel också. Han brukar göra riktigt gott te åt Linus när han är på besök, och Linus gillar också att lära sig lite yoga, han gillar avslappningen det ger i kroppen även om innebandy fortfarande är otroligt mycket roligare. Samuel är också lång, kanske t.om. Ett par cm längre än sin pojkvän. Han är också i bra skick fysiskt, trots att han snart fyller 50. Han har ju märkbart högt hårfäste, men Linus tycker ändå Samuel är snygg och fräsch för sin ålder, med det långa korpsvarta håret uppsamlat i en flätad svans ser han nästan ut lite som en lång Steven Seagal, tycker Linus. Han gillar också hur Samuel är lite nästan pappa-aktig mot Linus. Medan Johan mest försöker vara grabbig och prata om tv-spel och innebandyt, så är Samuel mer intresserad av att höra hur han har det med sin morsa, sin familj i Östersund, hur det går i skolan. Såna saker.

Britta gillar som sagt också grannparet.
Johan och Samuel var de som fick Linus och hans mamma att känna sig välkomna i hyreshuset. Dessutom så kommer Samuel riktigt bra överens med Britta, då hon också är intresserad av både yoga och målning, där Samuel gett henne en hel del gratislektioner. Britta är ju väl medveten om att Samuel är lika gay som sin pojkvän, men hon kunde inte låta bli att fatta lite tycke för den propra mannen och hans betryggande innerliga lugn som smittar av sig så fint på alla han är omkring.

Linus ringer på dörren till sina grannar.

– Nämen tjena grabben! Allt väl?
– Hej Johan, är på G till en kompis, men tänkte jag kunde komma över en stund först.

Samuel morsade inifrån parets vardagsrum.
– Hej Linus!

Johan pratar på med Linus i dörröppningen.
– Jo, just det. Fint att du kunde komma. Tänkte vi kunde gå igenom nya schemat jag gjort för bandyträningen den här veckan. Har ju redan gått igenom det med resten av laget i lördags, men det tar bara fem minuter, så kan du dra till polarn din strax.

– Okidoki…

Klockan hann slå åtta på kvällen innan Linus kommit fram till sin bästa kompis Erik i skogskyrkogården. Erik bor i en fin 50-tals villa med sina föräldrar. De blev vänner snabbt när Linus flyttade till Stockholm och hamnade i samma gymnasieklass. Det är väl som man säger ”när två pojkar av samma skrot och korn möts…”

– Tja Linus! Saknat dig hela helgen, så drygt inte ha någon att köra Fortnite med, och du missade skitbra bandymatch också. Seriöst, Johan är bästa tränarn vi någonsin haft.

– Haha, saknat dig med! Tycker vi skippar det där grupparbetet, det är ju ändå bara typ en timmes arbete kvar på det. Det kan vi ju göra på nån håltimme i veckan istället…så kan vi ju lira spel hela kvällen istället…

– Hehe, en inte helt dum idé, du. Tycker också vi kör så. Du skulle väl sova över?

– Japp, morsan är OK med det så…

Killarna satt vid sina laptops i Eriks rum och spelade fram till midnatt.

– Du Linus, såg du var online på grindr igen, hittat några nya snygga killar då?

Linus kände hur kinderna blossade när han hörde kompisens fråga.
– Hehe…näää, kollar mest runt lite av ren nyfikenhet.

Linus visste att Erik var gay, det hade kommit fram då även Erik raggar killar på samma app och då de bor rätt nära varandra så kunde de inte missa varandras profiler.

– Tycker du är så himla snygg och söt bara, Linus. Tråkigt att vi inte kan göra nått mysigt och skönt ändå när vi ändå hänger med varandra hela dagarna?

– Hehe, men vi har ju pratat om det här redan. Vore inte smart om vi börjar böga oss, kan ju börja gå rykten om oss i skolan eller i bandylaget…

– Jo, vet. Men ingen behöver ju veta och är ju så himla sugen på dig, det vet du ju.

Linus sa inget, han försökte granska Eriks ansikte för att lista ut om han skämtade eller var allvarlig.

Så reste sig Erik från sin datorstol och gick och satte sig bredvid Linus i soffan där han satt med sin laptop i knät. Linus tittar förundrat och blygt på Erik som nu sitter riktigt nära honom, deras ben har kontakt. Han granskar Erik och kan inte ljuga för sig själv, han är attraherad av sin bästa kompis. Erik är några månader äldre och decimetern längre än Linus, men liksom Linus är han slank och finlemmad, med brunt hår i en fin mittbena och 90-tals inspirerad klädstil. Erik tar Linus mindre hand och killarna sitter tyst ett tag och bara tittar blygt på varandra, hållandes hand. Så plötsligt för Erik sitt ansikte till Linus, de hamnar så nära varandra att deras nästippar sensuellt nuddar varandra. En stund tittar de bara varandra djupt i ögonen, sedan känner Linus en hand om sin nacke och Erik pussar honom mjukt. Linus besvarar tafatt pussen, som blir fler och snart så kysser killarna varandra. Så rätt vad det är så sitter de två tonårspojkarna kåta i soffan och hånglar. De börjar smeka varandra lite varstans, Erik är mest fixerad vid att känna på och massera Linus mjuka rumpa. Linus å sin sida börjar fingra på Eriks hårda kukbula som putar i hans jeans.

Erik är den som bryter tystnaden.

– Mmm…lilla söta Linus. Är så kåt på dig!

Linus stönar lätt när han får in handen under Eriks jeansresår och känner värmen från Eriks hårda stånd stråla genom kalsongtyget.

Erik drar av Linus tshirt och sin egen, så pojkarna sitter bredvid varandra i bara överkroppar. Erik börjar slicka och suga på Linus små bröstvårtor tills de styvnar något. Linus å sin sida har fått in handen innanför Eriks kalsonger och fått sina fingrar alldeles kladdiga av kompisens försats. Erik njuter till synen av Linus bleka, smala men mjuka kropp. Linus är ju bara månader yngre än han själv, men den blonda killen ser så söt, ung och pojkaktig ut att Erik bara kan suga in den blonda tonårspojkens skönhet. De mjuka unga ansiktsdragen, det tjocka vågiga håret, de fylliga små putläpparna, de underbara klarblå ögonen som han känner att han håller på att drunkna i. Han har varit kär i Linus i princip sedan Linus för första gången kom till Eriks gymnasieklass. Och nu höll hans innersta fantasi äntligen på att gå i uppfyllelse!
Tonårspojkarna fortsatte att hungrigt kåthångla med varandra medan de krånglade av sig både byxor och kalsonger. Snart satt de alldeles nakna bredvid varandra, tittandes på varandras taniga kroppar. Erik reste sig plötsligt och gick till sovrumsdörren och låste den. Sedan tassade han tillbaka till soffan och Linus.

Erik la sig raklång på rygg i soffan, lätt spretade ben. Linus kollade blygt in kompisens nakna stånd som han nu hade helt fri uppsyn över. Eriks hårda snopp mätte väl en 15-16 cm. Lite längre och grövre än Linus egen, som han besviken mätt till 14 cm och rätt tunn. Erik hade också lite ansat könshår runt snoppen, medan Linus fortfarande har så lite fjun att han lika gott rakar bort det så han alltid är helt slät. Erik log nu charmigt åt Linus och bad sin kompis att ta plats. Linus har alltid varit foglig av sig, så han fann sig genast i att vara undergiven med sin bästa kompis med. Han la sig tillrätta mellan Eriks ben, med kompisens hårda snopp som nu hamnade vid ansiktet. Linus kunde nu känna doften av sin kåta kompis. Det doftade härligt upphetsande av kuk och sperma från den försatskladdiga snoppen. Linus slickar prövande runt Eriks stånd. Försiktigt slickar han han pungen innan han slickar sig upp längs skaftet, och når det kladdiga ollonet. Linus slickar bort försatsen och gillar smaken. Erik stönar nöjt till kompisens sköna behandling. Linus känner sig så kåt nu att han vet med sig att han troligtvis skulle komma av att bara vidröra sin egen snopp. Han låter nu Erik glida in i munnen och börjar suga.

Erik stönar till högt.

– Mmmm, ooh… sötnos!

Han gräver in sina fingrar i Linus tjorviga kalufs och trycker på försiktigt med höften för att komma in djupare i kompisens skönt sugande mun. Linus suger Erik ett tag och njuter till kompisens bekräftande stön och juck. Han gillar verkligen att få bekräftat att han tillfredsställer sin kompis.
Erik reser sig och fiskar fram en liten flaska glidmedel från avlastningsbordet vid soffan och fattar tag om Linus så att den mindre blonda killen hamnar ovanpå, så att killarna nu ligger i en 69-ställning. Linus suger in Eriks stånd i munnen igen medan Erik smeker hans skinkor och börjar fingra kring rumphålet. Han lägger på glidmedel mot stjärten han nu har mitt framför ansiktet sitt, och täcker sitt pek- och långfinger med glid med.
Erik känner lätt på Linus hål. Det känns lent och varmt. Inbjudande. Han lägger på ett lätt tryck med pekfingret, som snart accepteras av Linus och glider in.
Linus stönar lite ansträngt till den lätt brännande känslan när hans anal stretchar kring Eriks finger.

– Mmm…duktig du är bubben. Vill sätta på dig!

Linus svarar inte, han bara stönar med små ljusa lustljud då Erik försiktigt pullar honom. Snart så tränger även långfingret in invid pekfingret och Linus anal stretchas än mer. Erik pullar honom så ett tag, medan Linus suger. Så lyfter han av Linus från sig och lägger ned den unga tonårspojken på rygg på soffan. Linus lägger sig tillrätta med huvudet på en bekväm prydnadskudde mot armstödet. Erik spretar på kompisens slanka släta ben och tar plats mellan dem. Så ser Linus sin bästa kompis runka sin kuk med massa glidmedel innan han för den på plats mot Linus rumpa. Linus för ned sina händer till rumpan sin och särar på skinkorna så att Erik ska hitta rätt.
Han blir nervös när han känner Eriks stånd mot sitt rumphål. Han är ju fortfarande oskuld och lite rädd för det här med analsex. Men han känner sig så kåt nu, och han är bekväm med Erik. Han litar på honom. Erik möter Linus blick, pojkarna ser med åtrå på varandra i samma stund som Linus känner trycket mot sin anal. Eriks ollon slinker in och det hala skaftet vinner mark i Linus trånga, kramande anal. Linus andas djupt och försöker slappna av för att underlätta för sin bästa kompis och nu älskare att tränga in i honom. Det bränner och känns lite jobbigt i rumpan. Men snart så har Linus tagit emot Eriks knappa 16 cm och Erik låter nu Linus vänja sig ett tag vid den uppfyllande känslan, med snoppen helt still i den fyllda ändtarmen.

Pojkarna tungkysser varandra medan Erik börjar knulla sin söta kompis i allt raskare tempo. Det är första gången för båda killarna, men de konstaterar båda två att det känns helt rätt. Erik har verkligen hittat hem i Linus tajta rumpa och Linus å sin sida känner sig som ett med sin bästa kompis då de nu förenas av kompisens kuk inne i honom. Så plötsligt kommer Linus över sin egna platta mage utan att ens ha vidrört sin styva lilla snopp. Han stönar ljudligt medan han fyller sin egen navelgrop med varm sats. Erik drar sig försiktigt ur kompisens pulserande anal och runkar ett par drag, så kommer han med.

– Mmm, nu kommer jag med.

Långa sprut med fyllig sperma lägger sig blött och kladdigt över Linus redan nedkladdade mage. Nu är kompisarnas satser blandade på Linus mage. Erik doppar sina fingrar i sats och för dem till Linus mun, låter kompisen slicka i sig av de bådas blandade sperma flera gånger, Linus slickar och suger hungrigt på Eriks kladdiga fingrar. Till slut har Erik lyckats fånga upp det mesta av kladdet från Linus mage, som Linus villigt lapat i sig av från hans fingrar.

– Sötnos, det där gjorde du bra. Du är så skön, både din mun och rumpa.

– Mmm…du med. Älskar din kuk.

Pojkarna kysser varandra en stund till innan det blir en snabb gemensam dusch och sedan läggdags. Klockan har hunnit slå halv två.


—–


Ett par veckor har gått sedan Linus blev av med sin oskuld tillsammans med bästa kompisen Erik. Killarna har sedan dess knullat flera gånger både hemma hos Erik och hemma hos Linus då morsan hans varit på jobbet. Då hon varit hemma har de fått nöja sig med att Linus i tysthet och diskretion fått suga av Erik. Linus började få riktiga känslor för sin kompis, han började känna sig nästan beroende av hans Eriks sköna kuk och goda sperma, som han smakade på och svalde varje gång de hade sex tillsammans. Undantaget bara en gång då Erik ville komma i hans rumpa.

Lördag kväll och ungdomslaget bestående av tonårspojkar 16-18 år från gröna linjens söderort, tränade som vanligt med coachen Johan, Linus gaygranne. Johan blåste i pipan, instruerade och kommenderade tonårspojkarna i hallen, där de körde på så svetten lackade.

”KOM IGEN NU GRABBAR! NI MÅSTE HA BÄTTRE PASSNINGSSPEL OM NI SKA KLARA MATCHEN NÄSTA HELG!”

Linus var inte så bra på bandy, men tyckte det var kul ändå. Laget hans var ett gäng snälla killar som inte dömde någon hårt för misstag eller allmän inkompetens på plan. De satte ändå ingen särskilt stor prestige i laget och spelet, det var mest bara en avslappnad och kul fritidsaktivitet för killarna.

Killarna var nu i duscharna. Linus kunde inte låta bli att kolla in sina medspelares snygga tränade kroppar, och fina tonårssnoppar i alla möjliga storlekar. Så lyfte han blicken och mötte en varmt leende Erik i duschen mitt emot. Erik kollade oblygt in sin mindre kompis, Linus kände att han rodnade och blev orolig då han kände att snoppen hans började styvna lite. Inte bra, det var fortfarande två andra killar i duscharna, utöver han själv och Erik. Han såg också att Erik började styvna, innan han vände sig om och stirrade in i väggen för att lugna ned sig. De andra killarna blev färdiga och började en efter en lämna omklädningsrummet. Erik morsade på de andra och sa att han skulle köra en bastu med Linus. De andra killarna morsade och påminde Erik om att stänga av aggregatet när han och Linus bastat färdigt, så inte tränaren Johan skulle få frispel på dem.

Linus och Erik blev ensamma och öste på med värme i bastun. Erik bröt den förväntansfulla tystnaden.

– Nice vara lite för oss själva ett tag nu, gulleplutt.

Han blinkade finurligt åt Linus. Pojkarna satte sig tätt bredvid varandra på mellersta bänken. Snart så blev det mysiga pussar och smek i den sköna bastuvärmen.
Det dröjde inte länge tills Linus hamnade på knä på bänkraden under, med ansiktet i Eriks nakna skrev. Erik gled nu vant in i den sugande våta värmen som var bästa kompisens mun.
Så plötsligt flög glasdörren till bastun upp. Där står en i endast handduk insvept Johan med förvånad, nästan chockad uppsyn.
Linus släpper chockat sugtaget om kompisens stånd och möter 42-åriga grannes uppspärrade blick.

– OJ! Förlåt mig killar. Var verkligen inte meningen att…komma på er så här. Ursäkta. Öhum…nå, ni behöver inte sluta för min skull, jag ska gå hem nu så.

Johan vänder på klacken och lunkar raskt ut från omklädningsrummet. Pojkarna bara sitter och tittar chockartat på varandra. Johan å sin sida jäktar hemåt. Han brukar ju ta en lång skön bastu efter alla tonårskillarna begett sig av, men idag blev det ju uppenbarligen inte läge för det då lilla söta grannpojken tydligen bestämt sig för att ha en skön stund med jämnåriga kompisen. Johan hade alltid varit lite småtänd på Linus. Men han kände sig alltid så äcklig och gubbsjuk med tanke på hur ung och pojkaktigt söt grannpojken var. Nu på vägen hem så kunde han dock inte låta bli att helt upptas av minnesbilden han nu hade av en söt naken Linus i bastun, med Eriks hårda tonårskuk i munnen. Det var det mest upphetsande Johan någonsin sett. Han fick spänna fast sin egen stora hårda kuk under byxresåren nu, så ingen skulle kunna urskilja hans vid det här laget maffiga stånd under promenaden hem.


—–


En regnig fredag eftermiddag.
Linus är hemma med sin mamma, som gör sig klar för ett långpass på jobbet. Erik hade dragit till sin mormor och morfar i Norrtälje, så Linus kände sig ensam och uttråkad. Han och Erik var ju inte officiellt ihop eller något sånt. Men Linus kände ändå att de hörde ihop nu, och båda killarna är ju uppenbart kära i varandra. Så Linus kände sig väldigt ensam och lite nere när Erik nu var onåbar ett tag framöver.

– Älskling, du kan väl kila över till Samuel och Johan nu när jag ska till jobbet. Så slipper du sitta ensam och sura hela kvällen. Och jag har ju inte hunnit laga någon mat, så du kan säkert få ett ordentligt mål hemlagat hos dem.

– Njaa…okej då.

Linus hade inte varit över till sina grannar sedan det pinsamma ögonblicket i idrottshallen i förra veckan. Han insåg att han någon gång skulle bli tvungen att ta tjuren vid hornen och gå över dit, han kunde ju inte gärna undvika dem för evigt. Speciellt inte då han ändå skulle ha bandyträning på söndag, och då måste han ju ändå träffa Johan. Så lika bra få det pinsamma överstökat nu, tänkte han.

– Hej då älskling, nu går jag!

– OK, hejdå morsan.

Linus gick till badrummet och snyggade till sig. Nervös tassar han sig sedan över till grannarna och ringer på.

– Nämen hej Linus! Roligt att se dig, var ju ett tag sen.

– Hej Johan…

Linus tittar blygt ned i golvet och rodnar.

– Kom in vetja, Samuel är just i färd med att duka upp spaghetti med köttfärssås.

Linus sparkar av sig skorna och kliver in i grannkillarnas hall.

– Titta, Samuel! Vi får sällskap till maten idag.

– Åhå, hejsan Linus. Roligt du svänger förbi. Jag har just överträffat mig själv här som mästerkock. Det här kan mycket väl vara tidernas bästa bolognese, låt dig väl smaka.

Linus fnittrar lite åt Samuels alltid så skojiga ordväxlingar. Han slår sig ned till bords med sina grannkillar.

– Nu ska du äta ordentligt, Linus. Du är ju så liten och tunn, och gamle Samuel lagar alltid tillräckligt för att utfordra ett helt regemente.

Samuel kontrar sin pojkvän.

– HA! Vem kallar du gammal, pojkvasker!

Killarna pratar och skojar med Linus, vars nervositet över vad som hänt och vad Johan kan tänkas tycka om honom nu, släpper så smått. Linus får dricka ett par cider till maten mot att han lovar att inte skvallra för sin mamma. Han känner hur de direkt stiger till huvudet, han har aldrig tidigare ens smakat på alkohol. Han känner hur han blir mer avslappnad och lite fnittrig.

– Vad säger du, Linus, ska du hänga här hos oss ett tag? Jag och Samuel hade tänkt se lite film och köra lite allmänt fredagsmys. Måste väl vara trevligare än hänga ensam i lägenheten din?

– Jooo, stannar gärna om jag får…

Samuel fyllde i;

– Klart du får, grabben! Du vet ju att vi gillar att ha dig här.

De tre går till vardagsrummet och slår sig ned i männens stora hörnsoffa. Samuel viskar något till Johan. Linus kan inte urskilja vad de viskas och tisslas om, han kan bara se att de två männen sneglar åt honom och ler. Samuel väljer en film och svänger smidigt in skivan i playstation-konsolen, och knäpper igång projektorn i taket. Filmen går några minuter. Linus noterar att det är nån sorts ungdomsfilm, men han känner inte igen den. Samuel går ut i köket och kommer lunkandes tillbaka med en flaska vin plus tre glas.

– Vi tänkte att du väl börjat bli stor nog att du snart börjar gå på fester och sånt. Så lika bra att du får prova och vänja dig lite vid sånt här dricka. Bara inte skvallra till morsan…

– Haha, nä ska inte skvallra…

De tre killarna sitter och tittar film, käkar en massa blandat godis och Linus får två stora glas med rosévin som han smuttar på. Han märker hur det är mycket starkare än cidern han drack tidigare, han börjar känna sig ganska vimsig i huvudet. Han har lite svårt att följa med i filmen, men märker till sin stora förvåning att två yngre killar i filmen, i 20-års åldern, sitter och kysser varandra. Vad är det här för film egentligen?

Johan kommenterar då han ser att Linus blivit röd som en tomat i ansiktet till den heta scenen i filmen.

– Jo, vi tänkte att med tanke på dina hmmm…intressen jag såg i idrottshallen tidigare, så kanske det här kunde vara en film i din smak med? Det är om två unga gaykillar som förför varandra och blir kära.

Linus tittar blygt på Johan och återgår sedan till filmen. Killarna på filmen har nu en simulerad sexscen. Man kan tydligt se att den ena killen är nere och utför oralsex på den andra. Linus blir pionröd i ansiktet igen och killarna skrattar lite vänligt åt honom. Så plötsligt hör Linus ett dovt smackande. Han tittar åt sina grannkillar som ju sitter bara halvmetern ifrån honom i soffan. Johan och Samuel sitter och kysser varandra! Linus kan knappt tro sina ögon. Samuels mörka mogna blick möter Linus nyfikna, men också rädda klarblå ögon. Pojkvännerna fortsätter med att tungkyssas, medan båda två nu tittar på Linus, som inte vet riktigt var han ska ta vägen, eller vart han ska titta.
Så plötsligt känner han en hand på sitt lår, utanpå mjukisbyxorna. Det är 49-åriga Samuel som lagt sin hand på Linus och smeker försiktigt det slanka låret.

Linus känner närmast en panik och funderar på att rusa ut från lägenheten. Men någon del av honom vill bara inte lämna den spännande situationen som uppstått. Antagligen samma del av honom som nu också ansvarar för att han fått en påtaglig liten bula putandes i sina mjukisbyxor. Han är kåt!

Så helt plötsligt så dyker Johans ansikte upp mitt framför Linus. Pojken tittar blygt på mannens lätt fårade ansikte. Johan för sin hand till Linus nacke och för pojkens ansikte mot sitt. De möts i en het kyss. Samuel reser sig och slår sig ned på andra sidan av pojken. Linus och Johan tungbrottas en stund i Linus mun, så greppar Samuel ett löst tag om Linus pluttiga haka och för pojkens ansikte mot sitt eget. Linus känner att han tappar kontrollen, nästan liksom förlorar sig själv då han möter sin 49-åriga granne Samuel i en kyss, samtidigt som Johan börjar smeka hans lilla tonårsstånd utanpå hans mjukisbyxorna.

Samuel drar av Linus hans tshirt, så han sitter med sitt smått ynkliga, platta bröst mellan de kåta gaymännen. Johan lyfter enkelt upp 49 kilograms pojken och bär iväg med honom mot sovrummet. Samuel följer efter och klänger samtidigt av sig sin piké. Linus blir nedlagd på grannkillarnas stora dubbelsäng, där han hamnar på rygg.
Johan tar även han av sig sin skjorta och lägger sig bredvid Linus. Han fortsätter med att kyssa pojken.
Samuel börjar då dra i Linus mjukisbyxor. Mjukisarna åker av, Linus slanka lena ben kommer ut i det fria. Pojken ryser lätt av vindpusten från golvfläkten i sovrummet som sveper hans nu nakna ben. Samuel drar av honom strumporna med, och snart så börjar han fingra på pojkens styva tonårssnopp utanpå kallingarna, som han också börjar dra av. 16-åriga Linus ligger nu helt naken och utblottad inför 42-åriga Johan och 49-åriga Samuel. Hans helt lena och hårda lilla snopp ligger an mot hans lätt tränade, platta mage med en liten pöl av kladdig försats. Linus är så kåt nu. Kåtare än han nånsin varit, inte ens med Erik som han ju är kär i, har han varit så här kåt. Han känner sig så utlämnad inför de två så mycket äldre männen, och han älskar den känslan. Han känner en enorm förväntan nu över vad de ska göra med honom.

Johan nafsar och suger på Linus underläpp, men släpper plötsligt pojkens mun. Linus skymtar en skugga vid sin andra sida om huvudet och vänder sig dit. Det är Samuel som nu står på knä bredvid honom. 49-åringen är helt naken, med en massiv kuk ståendes rakt ut i ett hårt stånd. Linus flämtar så han nästan tappar andan. Samuels kuk är verkligen helt enorm! Linus har inte sett ett sådant stort stånd ens när han kollat gayporr med Erik senaste dagarna. Den måste vara typ 23 centimeter lång, uppskattar Linus chockat. Dessutom rejält grov.
Ett stort blodfyllt ollon svajar stolt längst ut på den stora manskuken, med en klar droppe försats som prick över i. Johan stönar till när han ser pojkvännens stora kuk intill den unga tonårskillen. Det är verkligen en underbar syn. Linus för långsamt upp sin hand och greppar försiktigt den stora kuken. Han når inte riktigt runt skaftet med sin hand, men känner hur han blir alldeles varm inombords när han för första gången känner på en riktigt stor kåt manskuk. Den stora åldersskillnaden på 33 år mellan honom och Samuel gör bara upplevelsen ännu mer upphetsande för Linus.

Samuel sänker sig mot Linus bleka ansikte.
Pojkens ögon går i kors då det stora ståndet svajar bara centimeter ovanför hans blick. Mer försats kommer, det börjar rinna om Samuels ollon som nu långsamt närmar sig Linus lätt öppnade mun. Pojken är så kåt att han måste få mer syre genom munnen. Linus känner sig alldeles yr, nästan svimfärdig då kletig försats från Samuel stryks av precis under hans nästipp. Han känner doften av Samuels kuk nu då den är så nära, och han känner också den olidligt kåta doften från försatssperman som klistrat sig under hans näsa. Han känner att alla tvivel och oro försvinner, han är så kåt nu att det nästan värker i hans lilla snopp och han känner ett mystiskt sug i rumpan. Han längtar efter kuk som aldrig förr. Samuels ollon kommer i kontakt med hans sensuella små putläppar, Linus gapar stort och tar emot Samuels stånd.

Samuel stönar nöjt då han äntrar den skönt sugande, våta värmen.

– Mmmm, duktig pojke. Sug min stora gubbkuk!

Ett vått och slafsigt läte upptar sovrummet från Samuels kuk som glider i saliven in och ut i Linus hungriga mun. Och Johan som sitter vid sidan av och runkar. Även Johan har stor kuk. Inte nära på sin pojkvän Samuels storlek, men någonstans i gränslandet mellan 18 och 19 cm längd vid fullt stånd. Dock betydligt smalare omkrets än Samuel som ju har en både så otroligt lång och grov kuk.
Johan tittar fascinerat på grannpojken och sin pojkvän. Samuel har nu rest sig lite så att Linus har hans stora hängiga pung i ansiktet. Linus tittar lite äcklat på den skrynkliga huden med de stora, tungt hängande pungkulorna. Prydda av en ansenlig mängd långa hårstrån. Linus förstod att Samuel ville att han skulle gå loss på hans pungkulor med, men det tog emot lite trots den otroliga kåtheten som drev pojken nu. Nå, kåtheten vinner över tvivlen, Linus slickar Samuels pungkulor och suger försiktigt in ena testikeln i munnen. Suger och slickar den en stund, sedan får andra pungkulan samma behandling.
Samuel bara ler åt den ursöta tonårskillen som går med på allt nu för att tillfredsställa honom. Linus känner den distinkta doften, en liten hint om pungsvett men inget som förstör den otroligt upphetsade stämningen, och han känner nu att hans kåthet bara fortsätter att stegra ju snuskigare saker han är med de två männen.

Samuel känner att det blir för mycket, han måste vila lite så han inte kommer redan. Han vill ju njuta av denna tonårspojke länge ikväll. Han drar sig undan, men Linus behöver inte längta efter mer kuk länge då Johan genast tar Samuels plats i hans mun. Så Linus får nu Johans lite mindre och smalare, men lika hårda kuk, att suga. Det känns lite bekvämare i käken när han inte behöver gapa fullt lika stort som med Samuels grova kuk. Johan knullar hans mun och trycker på mot svalget gång på gång. Linus sväljer stort så att svalget öppnar sig och Johan kan glida in förbi och vidare ner i hans hals. Killarna ändrar ställning så att Linus hamnar i svankande doggy position.
Johan framför sig med ståndet rakt upp i luften. Linus suger in hans kuk igen och njuter till både smaken och doften av kåt kuk som överstimulerar hans sinnen. Samuel tar plats bakom honom och börjar klämma och fingra på hans nätta tonårsrumpa. Samuel masserar ömt de lena skinkorna innan han särar dem och beger sig in med ansiktet sitt i Linus stjärtskåra. Han slickar girigt pojkens lena stjärthål. Linus njuter när han känner hur Samuel gör sin tunga spetsig och trycker på mot hans anal. Samuel tar fram en rejäl tub med glid och smetar ut en generös klick mitt på Linus nu salivhala hål. Han gör även sina fingrar hala med glid och trycker på med pekfingret mot hålet. Linus suger och suger, och gör också sitt bästa för att slappna av i rumpan. Den brännande känslan av analen som töjs ut gör sig påmind, Samuels finger glider in i hans djup. Det dröjer inte länge så får pekfingret sällskap av långfingret. Samuel pullar pojken och gör sitt bästa för att mjuka upp och töja ut honom. Han drar isär och roterar med fingrarna i Linus anal, han vill öppna upp pojkens rumpa. Så lämnar fingrarna stjärthålet i fred och istället för Samuel en medelstor buttplugg mot Linus nu lite ömma anal. Linus känner det mer påtagliga trycket. Det känns lite jobbigt, som att gå på toa baklänges, men så vips så ger analen med sig och den hala pluggen kan glida in på plats.

– Okej sötnos, försök att knipa lite nu så pluggen inte sprätter iväg.

Linus gör som Samuel instruerar honom och kniper med sin rumpa om pluggens smalare midja. Det är nu en skön värme i rumphålet från den pågående stretchen av analen. Linus älskar den känslan, som han känner igen från när Erik brukar knulla honom. Men pluggen är ju ändå inget mot en kuk, den är ju förhållandevis liten och kort, så Linus saknar den uppfyllande känslan i tarmen och känner att hans rumpa känns allt hungrigare för att fyllas ordentligt med kuk nu. Linus blir alldeles andfådd när han tänker på hur kanske Samuel tänker sätta på honom. Hur kommer det kännas i rumpan med en sådan enorm kuk, den kan ju knappast ens få plats i lilla Linus?

Linus suger nu Johans kuk så djupt att det välansade könshåret kittlar mot hans näsa. Samuel fortsätter att smeka och klämma på hans rumpa. Så plötsligt börjar han försiktigt dra ur pluggen ur Linus anal. Den slinker ut och Samuel slickar sig om munnen när han ser pojkens ljuvliga lilla hål är lite öppet och redo efter pluggen. Det ser så mysigt och inbjudande ut…
Samuel smetar in sitt enorma stånd i nästan en hel näve glidmedel. Han gnider ståndet mellan skinkorna på pojken tills han hittar det lätt öppnade hålet.

”Mmmm…det här intrånget kommer jag verkligen njuta av”,
tänker Samuel då hans rejäla ollon möter Linus stjärthål.

Han lägger på ett lätt tryck inåt, till pojkens bekräftande stön. Linus tittar sig oroligt över axeln då han förstår att Samuel nu är på väg att sätta på honom. Det här kommer bli enormt påfrestande för Linus stackars rumpa, det förstår Samuel. Kommer pojken verkligen att klara ta emot den så stora kuken? Linus kommer att tänka på att Eriks kuk ju är pytte-pytte i jämförelse. Samuel känner hur Linus slutmuskel möter upp trycket utifrån med att fånga upp hans ollon i ett stramt grepp. Med det så börjar han mata det hungriga hålet med kuk. Linus känner hur det stramar något otroligt i rumpan, det bränner i analen som nu tvingas till en utsträckning hans rumphål tidigare aldrig uppnått. Johan har begett sig bak och satt sig bredvid Samuel som nu långsamt tränger in i pojken. Han tittar fascinerat på pojkvännens grova kuk som i ett nästan omöjligt långsamt tempo försvinner allt mer in i Linus, cm för cm.

Johan tänker fascinerat att Linus i princip lika gärna hade kunnat ta en knytnäve, så lång och grov som Samuels kuk är. Han vet ju själv hur jobbig Samuel är att ta. När hela ollonet är inne så tar det stopp. Samuel bökar i hålet, råkar slinta ut men för snabbt ollonet på plats i analens grepp igen. Han vill inte att Linus rumphål ska hinna stänga igen nu när hans kuk äntligen börjat tränga sig igenom motståndet. Han får ännu inte passage vidare upp i rumpan på pojken, så Samuel låter kuken ligga på med ett konstant tryck medan han fixar så Linus hamnar mer svankande, medan han höjer sig själv så att han kommer i bättre attackvinkel snett uppifrån snarare än bakifrån.
Det hjälpte! Linus stönar ansträngt då han nu känner hur han förlorar kontrollen över sin anal som nu slappnar av och öppnar sig riktigt stort för Samuels påträngande kuk. Ollonet är nu långt förbi slutmuskeln och plöjer upp vägen i Linus ändtarm. Linus anal kramar fast och spänstigt om det hala skaftet som långsamt arbetar sig inåt. Johan kollar fascinerat på Linus lilla rumpa som fylls cm för cm med stor manskuk. Han tänker att Linus verkligen måste hamnat i perfekt position för att rumpan hans ska öppna upp sig, för Samuels kuk bara fortsätter att glida in och försvinna i det hungriga rumphålets gap, snart måste han ha fyllt med 20 cm för det återstår inte mycket kuk synbart utanför nu. Johan blir alldeles andfådd när han tänker på påfrestningen Linus nu måste genomgå, de få gånger han själv tagit emot Samuels kuk så har han aldrig klarat mer än halva och det har varit nog så jobbigt med tanke på omkretsen som de vid något tillfälle mätte till runt 18 cm. Men här sitter den unga tonårspojken vars röv slukar till synes snart hela Samuels grova kuk. Wow, nu kan det inte återstå mer än 2-3 cm av skaftet och det glider fortfarande långsamt inåt. Så rätt vad det är så når Samuels stubbrakade könshår Linus särade skinkor. Johan kan knappt tro det, Linus tog hela Samuel! Han flyttar sig fram och för åter sin kuk in i Linus mun. Pojken måste vara enormt kukhungrig som tog hela Samuels bjässe, tänker Johan upphetsat. Han måste få fyllas från båda ändar nu med manskuk så hans kåta aptit stillas, tänker Johan. Samuel sitter nu absolut stilla med sin kuk som nu fyllt Linus med hela sin längd. Det är en något smärtsam utfyllnadskänsla för Linus nu, som när man har en riktigt stor förstoppning. Men det är också en otrolig känsla av analen som stramar skönt, likt den sköna känslan när han stretchar sina muskler efter bandyträningen. Plus hur hela röven invändigt nu känns fylld till bredden, med den värmande stretchande känslan som nu spridit sig från hans anal och upptar nu hela rumpan och nästan känns ända upp i magen på honom. Samuel vill låta pojkens rumpa öppna sig helt i lugn och ro, så han bara låter kuken ligga still och fylla upp pojken medan Linus anpassar sig till storleken. Ett antal minuter passerar, varvid Samuel börjar dra sig utåt. Långsamt lämnar kuken en tråkig tom känsla efter sig medan den lämnar tarmen och bara ollonet återstår i det stora anala gapet. Så trycker han på och fyller upp pojken hela vägen igen tills hans pungkulor studsar lätt mot Linus mindre pung. Samlaget tar fart, Samuel fyller och drar sig ur om vartannat. Djupa, djupa stötar. Johan som samtidigt blir mjukt avsugen blir lite orolig, klarar pojken verkligen en sån otroligt djup påsättning med en sån stor kuk? Oavsett hur skönt de har det nu så vill han ju inte att det ska ge några konsekvenser för Linus längre fram…

Samuel ber Johan att komma bak. Johan drar sig ur den sköna sugande tonårsmunnen och sätter sig bredvid sin pojkvän invid Linus kämpande rumpa. Samuel tar tag om Linus skinkor och särar dem än mer, medan han långsamt drar ur sin kuk från botten. Det hala skaftet glider genom den stramt kramande analen, tills ollonet så till slut slinker ut genom rumphålet. Johan och Samuel fnissar lite åt pruttljudet som Linus rumpa gör då kuken till sist lämnar hålet. Männen tittar fascinerat på Linus nu stora rumphål. Analen gapar nästan löjligt stort efter att Samuels kuk öppnat upp hela rumpan till max. Till killarnas glädje kan t.om. tydligt skymta Linus rosa insida när de tittar på det uppspärrade rövhålet. Det är verkligen det sexigaste någon av dem sett. Linus känner frisk luft mot sitt gapande hål.

– Din tur, älskling.
Säger Samuel till sin pojkvän.

Johan tar Samuels plats bakom Linus rumpa och för genast sin något mindre kuk på plats mot det hungriga hålet. Linus känner hur hans hål nu nästan suger efter kuk, känns det som. Han känner sig helt tom nu efter att ha varit så uppfylld av Samuel i närmare 20 minuter. Inget tvivel om att pojken vill ha mer, tänker Johan som börjar pressa sig in i honom till Linus ljusa, uppskattande stön. Johan fyller pojken utan problem till roten. Analen gör inte nämnvärt motstånd och tarmen ligger öppen och redo efter att Samuel varit där så länge. Han börjar genast knulla Linus ganska hårt. Under tiden har Samuel tagit plats vid Linus ansikte. Pojken suger utan att tveka in kuken som nyss varit så djupt i hans rumpa. Han känner sig långt ifrån slutkörd än, det enda han känner är ett sånt enormt sug för deras stora manskukar. Ja, gubbkukar, tänker Linus aningen skamset medan han fylls från båda håll av gaymännen. Johan pumpar på medan Samuel lägger sig på rygg framför Linus och liksom greppar med armarna under sina knäveck, i nån sorts knepig ställning.

”tänker han köra yoga nu?”, hinner Johan tänka häpet.

Men det är uppenbarligen inte yoga Samuel har i tankarna.

– Ah, fuck, slicka min röv, pojk!”

Linus vaknar så plötsligt upp ur kåtruset han befunnit sig i senaste timmen. Vad sa han?! Samuel upprepar sig inte. Han tar tag om Linus nacke och för pojkens ansikte mot sin röv. Linus känner äcklet skölja över sig då han hamnar med ansiktet mot Samuels lätt håriga skinkor och känner rövdoften. Men den enorma kåthet som Johans pumpande kuk orsakar i hans egen röv övervinner hans sista hämningar. Linus slickar prövande sin 49-åriga grannkille i röven medan han själv blir hårt påsatt bakifrån. Samuel grymtar nöjt när han känner pojkens våta tunga och runkar nöjt. Pojkvännerna byter av varandra igen. Samuel lägger sig raklång på rygg medan Linus sätter sig över hans skrev i ridposition. Samuel för på nytt in sin grova långa kuk i Linus, han drar ned pojken mot sig och de möter varandra i kyssar så det smaskar i rummet. Linus suger hungrigt på Samuels tunga, som äntrar hans varma tonårsmun. Johan runkar på sidan av. Han känner att han inte har så långt kvar, men vill ju att det här ska avslutas snuskigt. Han får då en riktigt snuskig idé, men ska han verkligen våga utsätta lilla Linus för en sådan ytterligare påfrestning? Nå, han är för kåt nu för att tänka på sånt. Han vill verkligen att Linus ska vara med om allt ikväll. Johan sätter sig invid pojkrumpan som pumpas smidigt med Samuels hala stånd. Den går verkligen som en välsmord pistong i röven på grabben, tänker Johan.

Johan fingrar på Linus utspända slutmuskel som gapar så stort om Samuels väldiga kuk. Slutmuskeln putar tydligt ut och liksom följer med i kukens rörelser, då greppet om kuken är så tajt. Kan hans rövhål verkligen vara maximalt uttöjt nu?, funderar Johan. Stjärthålet ser ju verkligen utspänt ut och det känns stramt när Johan känner och fingrar på pojkens spända rumphål. Johan smetar på lite glid på pekfingret och försöker fånga upp slutmuskeln. Det är väldigt halt och slirigt, men han lyckas till sist liksom pula in fingertoppen en aning intill den pumpande kuken. Försiktigt lyfter Johan upp Linus spända slutmuskel så att stjärthålet inte sluter helt tätt runtom Samuels kukskaft. Han kan nu höra de slafsiga samlagsljuden än mer tydligt då Linus rumphål sedermera inte sluter helt tätt om kuken när han lyfter på slutmuskeln lite. Försiktigt för han ett andra glidmedelshalt finger på plats mot den pyttelilla öppningen vid Samuels pumpande kuk. Han lyfter ytterligare lite mer på slutmuskeln med fingret, medan han försiktigt trycker in sitt andra finger invid samuels kuk. Linus stönar ansträngt, men klagar inte. Så en stund blir Linus pumpad av både Samuels enormt grova kuk och pullad med ett finger. Det är hett. Johan vill mer nu. Han smörjer in sin hårda kuk och sätter sig på plats mellan det knullande parets spretade ben. Han lyckas åter peta in ett finger som han lyfter Linus slutmuskel med. Samuel förstår nu vad pojkvännen vill göra och stannar upp samlaget för att underlätta, med kuken långt upp i rumpan på Linus. Johan för sitt ollon på plats mot det lilla utrymmet han lyckats skapa och trycker försiktigt på. Hans hala kuk ligger an mot Samuels lika hala kukrot som sticker fram ur den redan uppfyllda rumpan. Linus känner hur det trycker på än mer mot rumpan och förstår vad som är på väg att hända då han oroligt kikar över sin axel bak mot Johan.

– Näää, inte mer nu!

– Slappna av bara, sötnos. Låt det bara hända. Ta emot oss båda.

Linus känner hur Johan så smått ökar trycket . Linus vid det här laget rejält uttänjda och medgörliga stjärthål får fatt i även Johans ollon. Men då Johan försöker pressa på mer så slinter han ut och får börja om. Han slinter flera gånger, det är riktigt krångligt. kommer det ens gå? Men med god vilja och massa tålamod, så till slut…

Linus stönar ansträngt.

– Herreguuuud, min röv…

Linus känner den enorma, obeskrivliga känslan då Johans stora kuk tränger förbi hans anal och tar plats invid Samuels ännu större kuk i ändtarmen, båda två i hans röv. Linus har blivit uttöjd så mycket och länge att hans röv verkar acceptera nästan vad som helst nu. Johan trycker på målmedvetet och glider långsamt in i utrymmet som ju egentligen inte ens finns, utan måste töjas fram. Det är en otrolig känsla att trycka på och glida in mot Samuels hala kuk. Linus anal och tarm trycker ihop de två kukarna mot varandra så att det blir riktigt skönt för båda männen med mycket mer tryck och friktion mot kukarna deras än tidigare. Samuel trycker åter in det sista av sin kuk och Linus har nu två kukar riktigt djupt upp i rumpan. Killarna har först lite svårt att hitta ett skönt tempo. Men snart synkas killarna i ett tempo som funkar fin-fint, med kukarna som glider växelvis in och ut i Linus just nu inte så tajta rumpa. Herregud, tänker Johan. Han vågar inte ens spekulera om vilken omkrets Linus lilla röv nu öppnat upp till, för att kunna acceptera båda kukarna. Men hans röv måste ju sannerligen vara vidöppen som en trafiktunnel vid det här laget med tanke hur stort hans röv gapade efter Samuel. Nu kommer den få gapa än större efter båda killarna…
De dubbelknullar skönt Linus ett stund så här. Pojken stönar och stånkar ansträngt. Det gör inte ont, men det känns som hela hans insida röv följer med kukarna in och ut. Johan slinker ut med ett blött ljud från rövhålet. Han går upp till Linus svettiga unga ansikte och runkar. Samuel pumpar en liten stund till innan han också drar sig ur. Så här tom har Linus aldrig känt sig, det känns nästan ihåligt i rumpan.

Männen runkar sina kukar invid Linus docksöta men svettiga ansikte. Han öppnar villigt munnen då Samuel petar mot hans läppar med kladdigt ollon. Samuel biter sig i läppen med ett enormt stön, het sperma forsar in i Linus öppna mun som hungrar efter sperma. Han har verkligen längtat efter spermasatserna ett tag nu, så han bara njuter när Samuel nu fyller hans mun med 6-7 fylliga sprut. Linus sväljer 49-åringens sats och gillar smaken. Lätt sött och lite beskt. En härligt kåt smak. Pojken slickar Samuels kladdiga ollon, för att sedan vända sig åt Johan som också stönar upphetsat. Johan sprutar, en lång repaktig kaskad sperma rakt över Linus ansikte. 4-5 ytterligare sprut hamnar över både ansiktet, i håret och i munnen. Linus sväljer vad han har i munnen medan killarna kladdar runt med sina kukar i satsen han fått i ansiktet. Samuel är den som bryter tystnaden när alla stön upphört.

– Kom nu sötnos, dags för en dusch.