Villkor

 •  

Garantier och Service

Vi arbetar uteslutande med att vi vill ha 100% nöjda kunder. Vi tar emot alla ärenden för att se över mot förmodan potentiellt missnöje av alla karaktärer. Vi garanterar alltid säker leverans. Har din order inte kommit fram inom 14 arbetsdagar skickar vi ut en ny försändelse eller betalar tillbaka 50% av ordervärdet. Så glöm ”Postnord måste ha slarvat bort det”. Sånt existerar inte när du handlar från oss.

Återbetalning vid utebliven leverans sker endast i form av bitcoin. Det är upp till dig som kund att skapa en bitcoin plånbok och att växla ut pengarna därifrån. 

Inga nya utskick eller återbetalningar kommer ske fören det gått 14 dagar

 

Leveranser

Fri frakt med standardleverans om ditt ordervärde överstiger 999kr. Alla paket skickas med spårningsnummer.

Standardleverans – 100 kr
Paket postas varje Tisdag & Torsdag klockan 12.00 och skickas till närmsta postombud. Leveranstid 3-5 vardagar. Infaller det på en röd dag. Skickar vi din beställning nästkommande vardag.

Beställer du efter klockan 12.00 en Tisdag, kommer din order att inte postas förens Torsdag. Detsamma gäller om du lägger en beställning efter efter 12.00 en Torsdag, så kommer din beställning inte postas fören Tisdag. Vill du ha snabbare leverans hänvisar vi till vår Expressleverans.

Expressleverans – 150 kr
Paket postas varje vardag med omedelbar prioritering. Leveranstid 2-3 vardagar. Beställningar betalda efter 12.00 skickas följande arbetsdag. 

Försenade leveranser kompenseras med en värdecheck om 50kr som du kan använda vid nästa köptillfälle. OBS vi skickar inga paket fören din beställning är betald.

 

Priser och Betalning

Då vi ledsnat på spärrade målvaktskonton och dem problemen det innebär. Använder vi numera växlingstjänsten Safello.

Att köpa bitcoin kan verka krångligt men hela processen tar endast några minuter. 

Oavsett vad andra shoppar skriver är det olagligt att sälja Melanotan och potensmedel. Även om det inte är olagligt att handla begår säljarna ett brott och tids nog kommer deras swishkonton spärras med utredning som följd. Detta innebär att myndigheter kommer kontakta alla som swishat till det kontot med en massa oönskade frågor.

STEG 1: KÖP BITCOINS FÖR BETALNING
 • Logga in på Safello med hjälp av bank-ID

 • Köp bitcoins för ditt orderbelopp. (Detta ser du i kassan hos oss)

 • Dina bitcoins ligger nu i plånboken hos Safello

 
STEG 2: ÖVERFÖRA DINA BITCOINS
 • Gå till din PLÅNBOK hos safello

 • Tryck på TRANSAKTIONER

 • Tryck på SKICKA

 • Tryck på den gröna texten (Skicka max)

Safello tar en avgift på 5%, det är denna ni ser som transaktionsavgift i kassan hos oss. Alltså är den redan inräknad i ert orderbelopp

 • Under mottagare, välj ”annat” och klistra in vår plånboksadress. Vi byter bitcoin-adress med jämna mellanrum, så kolla alltid att du har rätt adress och använd ingen sparad adress från tidigare köp.
 • Ange ett slumpmässigt namn som mottagare. Exempel: Spar, kompis, plånbok 2, Johan etc.

Skriv aldrig Lustoteket, Sol, Melanotan, Mello, Potens, Potensmedel eller liknande som mottagare! Det ger bara dig som köpare och oss som säljare problem.

 • Skicka. Nu är din betalning klar!

För snabbare hantering ber vi dig att skicka en bild på överföringen (ej kvittot från Safello), klockslag för överföringen eller din bitcoin-adress. Detta för att vi ska kunna koppla din betalning till din order. Har vi 3 obetalda odrar om 500kr och en bitcoin-överföring. Är det omöjligt för oss att lista ut vem av kundera som betalat utan denna information.

 

Outlöst paket

Din beställning finns kvar hos närmsta postombud i fyra veckor. Har du inte hämtat beställningen inom den tidsperioden förbehåller vi oss rätten att inte ersätta dig, då outlösta paket inte returneras till oss. Samt att vi inte på något sätt kan kan påverka att man inte sköter sitt åtagande och hämtar ut sitt paket.

 

Åldersgräns

Förutsättningen för att kunna köpa Lustotekets produkter och att handla från Lustoteket.com är att kunden har fyllt 18 år. Det är kundens ansvar att uppge korrekta upplysningar i förbindelse med beställningen. 

Håll inte på med massa pundarfasoner, utan förvara alltid våra produkter utan syn- och räckhåll för barn och husdjur,

 

Returrätt

På grund av produkternas karaktär och att det faktiskt är olagligt att sälja Melanotan och potensmedel. Kan vi inte erbjuda någon returrätt eller öppet köp. Oavsett vad svensk lag eller allmänna reklamationsnämnden säger. 

 

Sekretess

Alla datorer som används i vår verksamhet använder Tails OS och är krypterade med VeraCrypt. Vi raderar all order data efter avslutad affär, för obetalda ordrar sparas orderinformationen i 5 vardagar innan den raderas. Vi förväntar oss att du gör samma sak och slänger emballage, packmaterial och raderar eventuellt kommunikation efter avslutad affär.

 

Diskret leverans

Vi förstår att man inte alltid vill skylta med vad man handlat. Därför paketerar vi era produkter med stor noggrannhet och omsorg i neutrala kuvert eller kartonger som smälter in i den ordinarie postgången. Vi byter emballage med jämna mellanrum och skriver aldrig ut Lustoteket som användare eller skyltar med några logotyper. 

 

Genom att genomföra köp via Lustoteket godkänner du dessa villkor.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar på sidan.